LeijonanLuola Valmennus ®

Ota yhteyttä ›

Tiimien ja työyhteisöjen valmennus

LeijonanLuola Valmennus tuo tiimiin hyvää energiaa ja mahdollistaa muutoksen sekä menestyksen. 

Tiimi. Oletteko valmiita valmennukseen, jossa pääsette haastamaan itseänne siinä, keitä olette, mitä haluatte ja miksi haluatte? Haluatteko pohtia heikkouksien sijaan enemmän vahvuuksia ja viedä fokustanne oikeaan suuntaan? Haluatteko kasvattaa tietoisuutta, rohkeutta ja luottamusta? Haluatteko luoda pitkän aikavälin tavoitteen, joka voi tuntua pelottavalta, mutta joka kuitenkin kutsuu teitä?

Jos vastaatte kyllä näihin kysymyksiin ja haluatte todella näitä asioita, olette valmiita astumaan LeijonanLuola Valmennukseeni. Luolassa tulette enemmän tietoiseksi itsestänne, potentiaalistanne ja siitä, kuinka voitte rakentaa oman menestystarinanne. 

Valmennukseni on ihmisen menestymisen kokonaisvaltainen rakennusmalli. Sen syvintä ydintä on tavoitteeseen sisältyvä pelon tunne, jonka kanssa olemme hyvin tärkeän asian äärellä. Ja kun tavoite ja visio ovat kirkkaita, suunta on selvä, oma keihäänkärki löydetty ja teroitettu ja voitte alkaa nauttia matkastanne sitä kohti. Tavoite rakennetaan identiteetti edellä, ei muutoksen ja tavoitteen kautta. Teidän tarvitsee muuttua, jotta muutos ja tavoite ovat mahdollisia.

Kartoitetaan tiimin lähtökohdat ja tavoitteet

Kartoitamme yhdessä, millainen tämän hetkinen tilanteenne tiimissänne on, mitkä ovat tiimin vahvuudet, mitkä kehitystä kaipaavat puolet ja voimavarat. Kartoituksen avulla saamme käsityksen siitä, millä resursseilla ponnistatte tällä hetkellä ja mikä on tavoitteenne mennä eteenpäin. 

Kirkastamme myös fokustanne eli miksi tavoite on teille tärkeä ja miten motivoidutte saavuttamaan sen. Samalla kirkastatte ajatteluanne ja toimintaanne, jotta pystytte myös tiedostamaan valmennuksen avulla, millaisia muutoksia teidän tarvitsee tehdä arjessanne saavuttaaksenne pysyvän muutoksen ja hyvän tiimienergian. Itse menestys tulee siinä samalla.

Pääsette myös tutkimaan, kuinka olette ohjelmoineet itseänne tähän mennessä; kuinka ajattelette, tunnette ja reagoitte työelämässä, mitä hyötyä ja haittaa näistä on ollut ja mitä tulisi poistaa sekä mitä ohjelmoida uudelleen. Pääsette kokeilemaan näitä taitoja arjessa sekä näkemään, miten ne tulevat tuottamaan uusia asioita arkeenne.

Ota yhteyttä ›

Uusia oivalluksia

Valmennuksen aikana tulet huomaamaan, kuinka opit ymmärtämään paremmin

  • kuka olet, miten ajattelet, tunnet, reagoit ja toimit
  • mikä sinussa on hyödyllistä työssäsi, mitä on tarvetta kehittää ja mitä ohjelmoida sinuun uudestaan
  • kuinka osaat suhtautua työssäsi paremmin haasteisiin ja ratkaista niitä
  • miten osaat ratkaista paremmin asioita, koska fokuksesi on selkeämpää asioihin ja itseesi liittyen, tiedät myös kirkkaammin, mitä oikeastaan haluat tehdä työelämässä.

Tätä kautta itsetuntemuksesi ja tunneälysi kehittyy ja osaat johtaa itseäsi paremmin; osaat johtaa itseäsi arvojesi kautta sekä tarkoituksenmukaisemmin. Ennen kaikkea oivallatte tiimissä, kuinka paljon teillä on oikeasti potentiaalia ja kuinka se vapautetaan teistä tekemään asioita suuremmin, tekemisestänne samalla nauttien. 

Tiimien valmennusten lisäksi tarjoan johtoryhmien valmennusta. Lue lisää ja ota yhteyttä, jutellaan yrityksesi tilanteesta!

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita