Suvi Saari, organisaatio­valmentaja

Ja ProLionin perustaja.

Olen Suvi Saari, vuodesta 2006 toiminut yrittäjä ja kahden aikuisen tyttären äiti. Perustin ProLion Oy:n 11.9.2023, jota ennen olin tehnyt organisaatiovalmennuksia toiminimelläni. Minua voi kuvailla periksiantamattomaksi, sisukkaaksi, aidoksi, myötätuntoiseksi, optimistiseksi, rohkeaksi ja päämäärätietoiseksi naiseksi.

Elämäni ei ole ollut helppoa. Olen kohdannut haasteita ja menetyksiä, mutta en ole koskaan suostunut elämäni tarinoiden uhriksi. Olen valinnut ne todellisiksi kasvun paikoiksi, joista myös muut voivat kasvaa ja saada voimaa. Mukanani ovat aina matkanneet usko, toivo, luottamus ja valtava potentiaali saavuttaa asioita. Minulla on taito nähdä asiat laajalla näkökulmalla mahdollisuuksineen, ei liian kapeasti.

Leijonan voima ja vaistot

Psyykkiset työkalut ja taidot ovat kulkeneet mukanani elämässä jo pitkään, ja niillä on suuri yhteys menestymiseen. Ne ovat myös elämäntaitoja, sillä niillä on ollut suuri merkitys hyvinvointiini ja menestymiseeni erityisesti haastavina hetkinä. Metataitoina matkassani kulkevat psykologinen joustavuus, henkinen vahvuus ja sinnikkyys.

Missioni on herättää valmennettavissani, sekä johtoryhmissä että tiimeissä, se leijonan voima ja ne vaistot, jotka asuvat meissä jokaisessa. Ne ovat piileviä ominaisuuksia, mutta löydettävissä. Niiden avulla saavutamme parhaan version itsestämme ja mahdollisuuden menestyä omannäköisesti elämässämme.

Tärkeintä ei ole päämäärä, vaan matka, jota teemme itsemme kanssa saavuttaaksemme tavoitteita.

Ota yhteyttä

Menestymisen kaava

Olen taitava havainnoimaan ja vaistoamaan organisaatiossa olevia ilmiöitä. Tartun niihin ja haastan työntekijöitä niiden äärelle. Osaan vaatia organisaatiota pohtimaan myös asioita eri näkökulmista; laatikon sisältä sekä sen ulkopuolelta. Ammattitaidollani saan työntekijät kyseenalaistamaan heidän omia näkemyksiään ja sitä kautta kehittämään sekä laajentamaan ajatuksiaan.

Minua on aina kiinnostunut menestyminen ja sen kaava. Siksi tutkin asiaa paljon ja haastattelen menestyneitä johtajia sekä muita menestyneitä henkilöitä. Leijona, joka on hahmona iso osa ProLion Oy:tä, liittyy voimallisuutensa lisäksi menestymiseen, kulkien valmennusfilosofiani mukana. Leijonan tassu ja sen anturat kuvaavat menestymisen osa-alueita, jotka ihmisen on hyvä sisäistää, jotta oma menestys mahdollistuu.

Ota yhteyttä, lähden organisaatiovalmentajaksi mielelläni yrityksesi muutoksen matkalle. Käy tutustumassa myös MindBank-johtoryhmävalmennukseen ja LeijonanLuola-tiimivalmennukseen. Kerron lisää.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita